A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megdöbbent az ítéleten Andrea hidegvérű gyilkosa - Miért, mire gondolt?

A sapkás rabló, sokáig csak így nevezték L. Gyulát, ám később kiderült: a rablásnál jóval súlyosabb bűn is a férfi számlájára írható. Cinkosa holtteste hónapokig feküdt egy ágyneműtartóban.
Nem volt felkészülve rá L. Gyula, hogy a legsúlyosabb büntetést kaphatja, a férfi elképedve hallgatta, amint hétfőn a bíró életfogytiglani fegyházra ítélte Y. Andrea meggyilkolása miatt. A férfi kérte, hogy az indoklást ne kelljen végighallgatnia, így a bv-őr el is vezette őt a Budapest Környéki Törvényszék tárgyalóterméből.

L. Gyula hidegvérrel ölt, és a gyilkosságot előre eltervezte. A férfi 2013-ban ismerte meg Y. Andreát, aki a vádirat szerint korábban keresett prostituáltnak számított, külföldön is sokat dolgozott. Ám a nő 2013-ra anyagi gondokkal küszködött, valahogyan pénzhez kellett jutniuk. L. Gyulával eltervezték, hogy bankokat fognak kirabolni. L. Gyula az akciókat sapkában követte el, ezért a sajtó sapkás rablóként emlegette őt. Y. Andrea sofőrként vett részt a bankrablásokban. A nő azonban végzetes hibát követett el. Édesanyjának és egyik nagynénjének is beszélt a rablásokról. L. Gyula megbízhatatlannak találta őt, ezért úgy döntött, hogy végez vele.

A vádirat szerint a férfi altatót kevert a nő italába, majd megfojtotta áldozatát. A szakértők szerint húsz percen át szorongatta a torkát, mire meghalt. Az ügyészség úgy véli, a holttest és a nyomok eltüntetésében L. Gyula barátnője is segédkezett. Mindketten megbuktak a hazugságvizsgálaton. A holttestet becsomagolták, majd a nő házának emeleti részén, egy franciaágy ágyneműtartójába rakták. Hosszú hónapokig senki sem fedezte fel a holttestet.

Ne csak olvasd, add is tovább!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések