A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Juniális a debreceni polgárőrökkel

A június 10-i hétvége ismét a gyerekekről, a családokról szólt Debrecenben, ugyanis több helyszínen tartottak városrészi juniálisokat illetve gyermeknapi programokat.
Mint azt Dolycsák Ferenctől a Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért (DPE) alelnökétől megtudtuk, a gyermeknapok, családi juniálisok városszerte folyamatosan zajlottak június 10-én. A polgárőrök, ifjú polgárőrök, lovas polgárőrök önkéntesen vállalták a gyermek- és juniális napok biztosítását, hiszen a Polgárőrség jelenléte alapvetően befolyásolja a szubjektív biztonságérzetet. A józsai gyermeknapon a DPE polgárőrei közös szolgálatot láttak el a rendőrökkel, Halápon pedig lovas polgárőrök láttak el szolgálatot. 

Az alelnök a számszerű adatokat sem rejtette véka alá, a rendezvényeken 27 polgárőr vett részt.

Bár nem a gyermeknap szerves része volt, de a DPE szemszögéből meg kell említenem még azt is, hogy a DPE polgárőreit kérték fel a magyar-szlovák kézilabda mérkőzés biztosítására is, itt 8 polgárőrünk teljesített szakszerű szolgálatot - mondja Dolycsák Ferenc, majd hozzátette - a polgárőrök örömüket fejezték ki a gyermeknapok, városrészi juniálisok szervezőinek azért, hogy őket kérték fel és bízták meg a rendezvények biztosítására.

Debreceni Polgárőr Egyesület

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések