Hirdessen itt

Jéggel, felhőszakadással, károkozó széllel érkezik a rossz idő. Szinte az egész országra riasztást adtak ki!

Pénteki előrejelzés : Északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és többfelé várható zápor, zivatar. Késő délután északnyugat felől csökken a felhőzet. 
A délnyugati szél megélénkül, majd a szél estétől a Dunántúlon északnyugatira fordul, és ott többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 30 fok között valószínű, délnyugaton lehet a melegebb.

Szombaton napközben változóan felhõs lesz az ég, és az északi, északkeleti tájak kivételével szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos idõszakokra. A változékony idõben nyugaton elszórtan, keleten több helyen valószínû esõ, záporesõ, sõt akár zivatar is kialakulhat. Az északnyugati szél erõs lesz. 19, 25 fokra melegszik a levegõ.

Vasárnap változóan felhõs, alapvetõen napos idõre van kilátás, keleten várható több felhõ. Elszórtan zápor kialakulása valószínû. Élénk lesz az északi szél. A legmagasabb nappali hõmérséklet 22, 27 fok között alakul.-írja az idojaras.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések