A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hunyadi forog a sírjában - Allah Akbarozó muszlimok a nándorfehérvári várban. Videó!

Szilágyi Mihály, Kapisztrán Szent János és Hunyadi János forog a sírjában, nem ezért harcoltak!
A legnagyobb közösségi portál szerbiai felhasználói között rengetegen megosztották azt a videót, amelyen az látható, hogy muszlim vallású férfiak és nők csoportja térdre ereszkedve imádkozik Allah akbar felkiáltással Nándorfehérváron a várban, csupán néhány méterre attól az emlékkőtől amely Hunyadiék világraszóló diadalát hirdeti.

A videó sokaknál kiütötte a biztosítékot és többen tiltakoztak az ellen, hogy Belgrád közepén ilyen megtörténhet. Többen bíráló hangvételű kommentárokkal tiltakoztak, egyesek provokációként élik meg az esetet, mások megemlítették azt is, hogy Belgrád török idők óta megmaradt dzsámija csupán néhány sarokkal lejjebb található. A felvételen a szerbiai sajtó szerint zömében a migrációs hullámmal a városba érkezett muszlim hívek láthatóak.


A szerbiai sajtó beszámolója szerint ugyan a videót nemrég töltötték fel a közösségi portálokra, ám az még május 30-án készült, iftár ünnepén, amely a ramadáni böjtnapot befejező estebédnek az elnevezése.

A videó kapcsán az ember elgondolkodik, hogy vajon érdemes volt e a magyarságnak századokon keresztül Európa bástyájaként védeni az öreg kontinenst és nemzetünk meggyengülése árán is kiállni a kereszténység megóvásért?

Hiszen, aki az elkövetkező hetekben a Trianoni gúnyhatárokon keresztül próbál Délvidékről az anyaországba utazni az láthatja a határátkelőkön is, hogy még Hunyadiék kardal a kezükben védték Európát, addig most ugyanazon hódítók leszármazottjai már útlevéllel a kezükben ostromolják a keresztény nyugatot.

Forrás: delhir.info

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések