Hirdessen itt

Helyszínelés: Somogyi rendőrök akcióztak Zala megyében

Somogy megyét négy csapat képviselte a megmérettetésen.
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Zala Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2017. június 15-én rendezte meg a Balesethelyszínelő verseny Régiós Területi Döntőjét. A megmérettetésen 6 megye –Zala, Fejér, Veszprém, Somogy, Tolna és Vas – szakmailag kiemelkedő baleset helyszínelői indultak.  A verseny elméleti és gyakorlati feladatokból tevődött össze. 

Az elméleti megmérettetésen a rendőrök KRESZ és szakmai tesztlapot töltöttek ki. A gyakorlati feladat autós ügyességi pályából és szakmai ismeretekből állt. Az egyenruhásoknak külön beállított helyzetekben kellett bizonyítaniuk a tanult és a munkájuk során tapasztalati úton megszerzett tudásukat. A versenyen résztvevő megyei rendőr-főkapitányságok az induló csapataik eredményét önállóan értékelték.

Az összetett versenyben Balogh Gábor r. törzszászlós és Hebling Boglárka r. zászlós, a Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai álltak a dobogó legfelső fokára, akik képviselik majd megyénket az idén szeptemberben Fejér megyében megrendezésre kerülő országos döntőn.

Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések