A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Háború folyik az emberek elméjének irányításáért és a régi rendszer fenntartásáért

Megpróbáljuk elemezni az egyre több nehézséggel és konfliktussal járó történéseket, amelyek körülöttünk zajlanak. 
Alapvető fontosságú, hogy minél jobban felkészültek legyünk, de leginkább belül, a belső világunkban, a lélek-tudatosságot érintően, mert ez az egyedüli dolog, ami örök és változatlan. Csak akkor válhat az életünk pozitívabbá, ha a lélek támogat minket a rezgési mezőjével. Ezért elengedhetetlen, hogy valódi belső változást hajtsunk végre.

Ez azért különösen fontos, mert bolygó szerte egyre inkább terjednek a bűnök. A növekvő drogfüggés és a kábítószer-kereskedelem kérdésével szeretnénk foglalkozni, amely felett sok kormány szemet huny. Lehet, hogy nem lenne kényelmes a számukra, ha ez megszűnne, mert ezáltal tömegeket tudnak kontrollálni?

Talán nincs olyan fajta ellenőrzés, amellyel sikerülne felszámolni a drogokat, melyeket több millióan fogyasztanak? Vagy számos kormány elkendőzi, hogy szövetségben állnak a kábítószer-kereskedőkkel, hogy nagyobb bevételre tegyenek szert, akár milliók halála árán is?

Nyilvánvaló, hogy számos esetben kizsákmányoló módon avatkozott be külföldön a Birodalom azzal a világos céllal, hogy gyarmatosítson. Ezekben az esetekben elsődleges szempont volt a lakosság megtizedelése, hogy így elvehessék a földjüket és geostratégiailag fontos enklávékat hozhassanak létre. Ráadásul ilyenek nem csak a múltban történtek, hanem jelenleg is folynak még nagyobb intenzitással.


Ne csak olvasd, add is tovább!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések