A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyomirtó irtó irtás: műtrágyát loptak

A pápai rendőrök három férfit állítottak elő, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak.
A rendőrséget 2017. május 26-án értesítette a sértett arról, hogy cégük Marcaltő-Ihász pusztán található telephelyének egyik raktárába az elmúlt napokban betörtek és onnan közel egymillió forint értékben műtrágyát loptak el ismeretlen személyek. 

Az adatgyűjtés eredményeként 2017. június 15-én két helybeli és egy rábasebesi férfit állítottak elő a Pápai Rendőrkapitányságra. A 25 éves és 23 éves marcaltői gyanúsítottak kihallgatásuk alkalmával elmondták, hogy a műtrágyát 2017. május 24-én este lopták el a raktárból, ahova először kerékpárral érkeztek, majd utánfutós autóval tértek vissza.

Az elszállított műtrágyát még aznap a valós ár töredékéért adták el egy rábasebesi ismerősüknek. A lopott árut megvásároló 42 éves férfit 2017. június 15-én szintén gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök és házkutatás keretében lefoglalták a több zsáknyi lopott műtrágyát is, melyet a helyszínen visszaadtak a megkárosított cég képviselőjének.

A marcaltői gyanúsítottak ellen lopás bűntett, míg a rábasebesi férfi ellen orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon. 

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések