A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fél éven belül 11 bűncselekmény

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vették a fiatalkorú gyanúsítottat.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2017. június 12-én 11 óra 45 perckor lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 16 éves helyi fiút.

A fiatalkorú a gyanú szerint 2017. január 14-e és 2017. június 2-a közötti időben Kecskeméten összesen négy személygépkocsinak törte be az ablakát, amikből többek között mobiltelefonokat, okmányokat és akkumulátorokat tulajdonított el. További egy autó ajtaját feszítette fel, azonban a riasztó megszólalása után a helyszínről elmenekült.

A fiú a gépkocsifeltöréseken kívül megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy a megyeszékhelyen, a fenti időszakban három kerékpárt lopott el úgy, hogy azokról a lakatot levágta. További egy biciklit akart eltulajdonítani, de megzavarták, ezért a helyszínről elmenekült.

A gyanú szerint a fiú egy kecskeméti családi ház ajtaját is befeszítette 2017. január 16-án, ahonnan szerszámgépet, gázpalackot és hosszabbítót lopott el. Kecskeméten egy telephelyre is be akart törni a fiatalkorú 2017. június 2-án, de megszólalt a riasztó, ezért elmenekült.

A nyomozók az őrizetben lévő gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására előterjesztést tettek.     

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések