Hirdessen itt

Elszenesedett holttestet találtak egy kiégett autóban Nyírpazonynál

A felismerhetetlenségig összeégett annak az embernek a teste, akinek földi maradványaira rejtélyes körülmények között bukkant rá egy nyírpazonyi mezőőr.
A teljesen kiégett autó, amelynek utasterében az ismeretlen holttest hevert, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településtől körülbelül négy kilométerre lévő erdős területen állt.

– Éppen azt a részt ellenőriztem délután négy óra előtt nem sokkal, amikor észrevettem a kocsit, amely addigra már teljesen ki is hűlt – idézte fel a járművet meglelő őr a Blikknek. – Hátulról közelítettem meg a kocsit, ekkor vettem észre a benne lévő test elszenesedett maradványait – árulta el a férfi, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

A lap információi szerint az Opel Corsa típusú autó rendszáma megegyezik annak a járműnek a rendszámával, amellyel V. Zoltánt látták utoljára pontosan egy nappal korábban. A férfit családja keresni kezdte a közösségi oldalon.

– A bátyám délután eltűnt Nyíregyházán. Hazaindult lakásába ezüstszürke színű Opel Corsával – írta Zoltán testvére a Facebookon, ahová a férfi az eltűnése napján az üzenőfalára az „Emlékezz rám” című számot posztolta az esti órákban.

A férfi bár azt mondta, haza indult, oda már nem érkezett meg, így nem zárható ki, hogy az ő holttestét találta meg a mezőőr a teljesen kiégett ­autóban.

Telefonon elérték Zoltán feleségét, aki nem szeretett volna belemenni részletekbe, mindössze annyit árult el férjével kapcsolatban, hogy életvidám ember.

– Valóban az ő kocsiját találták meg, de egyáltalán nem biztos, hogy Zoltán égett bent az autóban – mondta a feleség, majd hozzátette: reménykednek abban, hogy az azonosításhoz szükséges DNS-vizsgálat számukra kedvező eredményt mutat majd ki.

Az esettel kapcsolatban megkereste a lap a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, ahol annyit árultak el: a rendkívüli haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják, azaz kizárható az idegenkezűség.

Olvasd el a többi hírt is a facebook oldalunkon!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések