A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Borzalom! Megfulladt egy óvodás kislány, miután az óvónő leragasztotta a száját!

Állítólag túl sokat fecsegett a reggeli torna alatt.
Döbbenetes esetről számolt be a brit Mirror: a hírportál szerint Kínában megfulladt egy hatéves kislány, akinek az óvónő leragasztotta a száját, amiért az túl sokat beszélt.

Guo Csintongot a helyszínre érkező rohammentősök nyilvánították halottnak. A beszámolók szerint a kislány ekkor már 30 perce elvesztette az eszméletét, és hiába próbálták meg újraéleszteni, nem jártak sikerrel.

Az egyik meg nem nevezett szemtanú beszámolója szerint az eset a reggeli torna során történt. Állítólag a kislány túl sokat beszélt, miközben a gyerekek a nyújtásokat végezték, ezért az óvónő úgy akarta megfegyelmezni, hogy ragasztószalaggal letapasztotta a száját. Más források szerint az is lehet, hogy az óvónő folyékony ragasztót használt.

A kislány állítólag néhány perc alatt megfulladt, de az óvónő túl későn vette észre, hogy baj van. Az eszméletét vesztett kislányt először az óvodai nővérhez vitte, aki azonnal értesítette a mentőket. Mire azonban kiértek, már nem lehetett segíteni a kislányon.

Az eset a Kína északkeleti részén fekvő Csilin tartományban történt, a Huadiani Kísérleti Óvodában. Az intézmény még nem adott ki közleményt az ügyben, de a rendőrség már megerősítette, hogy a kínai lapokban leközölt eset valóban megtörtént.

A helyiek gyertyagyújtással és virrasztással emlékeztek a kislányra az óvoda előtt. Itt a gyászoló szülőket is lencsevégre kapta egy helyi tévé.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések