A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bevették a katonák a Nagyerdei Stadion rendezvényterét

Az első Nemzeti Katonazenekari Fesztiválon nemcsak a zenéé volt a főszerep, hanem a katonai hivatásról is sok mindent meg lehetett tudni.
A Nagyerdei Stadion Északi Rendezvényterére tartották meg szombaton délután az I. Nemzeti Katonazenekari Fesztivált, melyen látványos toborzó- és gyermekprogramok, valamint zenekarok alaki bemutatói és közös koncertek várták az érdeklődőket. 

Jövőre 170 éves lesz a Magyar Honvédség, a közelgő kerek évforduló alkalmából rendezték meg a fesztivált. Az eseményen részt vett Komolay Szabolcs alpolgármester is, aki hangsúlyozta a katonaság fontosságát Debrecenben, illetve elmondta, a Magyar Honvédség jubileuma alkalmából szerettek volna egy nagyobb szabású rendezvénnyel ünnepelni a városban.
Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén katonai eszköz- és járműbemutatót is meg lehetett nézni, valamint gyermekprogramok szórakoztatták a családokat, illetve a katonai toborzópontot is felkereshették az érdeklődők! Ezeken a pontokon részletes tájékoztatást kaphattak a katonai munkáról, de természetesen a fegyverekkel, katonai eszközökkel, szimulátorokkal is meg lehetett ismerkedni.

A szombati esős időjárás ugyan jobbra fordult, de a Főnix Rendezvényszervező tájékoztatása szerint a Nemzeti Katonazenekari Fesztivál ingyenes koncertjét a Kölcsey Központban tartják meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések