Hirdessen itt

Békésen focizgat a rácsok mögött a brutális kettős gyilkosság után a 15 éves tatabányai fiatal

Sporttal és olvasással próbálja elterelni gondolatait az előzetes letartóztatását töltő M. A. (15), aki a gyanú szerint halálra vert két hajléktalant Tatabányán.
A Blikk úgy tudja, a fiú azóta sem tudta megindokolni, miért támadt rá a nyomozás eddigi adatai szerint a két, gyakorlatilag védekezésre képtelen emberre. Lapinformációk szerint brutális tettét mindössze azzal tudta magyarázni, hogy a gyilkosságot megelőzően az egyik férfival összevitatkozott.

Korábbi, azóta már szabadult fogdatársa szerint a fiú a rácsok mögött focival és olvasással foglalja el magát, rabtársaival pedig próbál jól kijönni.

– Nem volt a sráccal semmi gond, teljesen normálisan viselkedik bent – idézte fel a volt cellatárs. – Mondjuk az látszott rajta, hogy mostanában kezdi felfogni, mit is tett: olyankor magába zuhant, és csak bambult ki a fejéből. Amikor jobb passzban volt, folyton a fociról beszélt. A mániája a sport, amikor lehetett, rohant rúgni a bőrt a többiekkel.

Mint megírtuk, április utolsó napján egy lakó bukkant rá az egyik hajléktalan holttestére. A rendőrök végül két hullát találtak nem messze egymástól. Az elsődleges orvos szakértői vélemény megállapította, hogy a 44 és az 56 éves áldozatot agyonverték: egyszerűen halálra rugdosták. Még aznap kattant a bilincs a közelben élő M. A. csuklóján. A fiatalemberről kiderült: anyjával és kistestvérével élt, és szinte már nincs olyan iskola a városban, ahova ne járt volna. Magatartása miatt ugyanis több intézményből is eltanácsolták. Anyja a fia letartóztatásakor a gyámügyet hibáztatta, amiért állítása szerint hiába jelezte, hogy gondok vannak a gyerekkel.

Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések