Hirdessen itt

A zuglói rendőrök a lakosság segítségét kérik

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság 01140/2233/2017. bűnügyi számon indított nyomozást lopás bűntett miatt ismeretlen tettes ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. június 14-én 13 óra körül egy ismeretlen férfi feltehetően egy bevásárlóközpont parkolójában kiszúrta a sértett gépjárművének kerekét, majd követte. A sértett a hibát észrevette, megállt egy benzinkúton és az ott dolgozó segítségét kérte. Ezt használta ki a férfi, aki ezalatt kilopta a járműből a táskáját, és a benne lévő 100.000 forint készpénzt.
A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök keresik a biztonsági kamera által rögzített felvételen szereplő férfit. A keresett férfi 165-170 cm magas, a cselekmény elkövetésekor világos felsőt, rövid farmer nadrágot, illetve fekete sportcipőt és fehér zoknit viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Budapesti Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések