A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Szent Koronát is vigyázták a polgárőrök

A Pest Megyei Polgárőr Szövetség és a felelősen gondolkodó tagegyesületei igyekeznek a települések rendezvényein tevékenyen részt venni. Legyen az sportverseny, gyereknap, természetfilm fesztivál stb. 
Dr. Bilisics Péter, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke szerint nagy megtiszteltetésnek tartják, hogy a Szent Korona hiteles másolatát Gödöllőre szállították és a korona őrzésében részt vehetett a polgárőrök.

Ugyancsak megtiszteltetés volt számukra az is, hogy a Pest megyei polgárőrök segíthették június 11-én, vasárnap a Futballdíj-átadó Gálát. Az FC Dabas SE sporttelepén megtartott nagyszabású ünnepségen számos elismerés adtak át. Mint például a Bozsik-programban tevékenykedők díjait, a Sportszerűségi díjakat, a Kiváló helytállás és sportemberi magatartásért díjat, a Futsal Bajnokok Tornájának díjait, az év legjobb játékvezetői díját, stb.

Az ünnepség után megrendezték az 5. Pest Megyei Női Kupa döntőjét a Törökbálint-LASE és a Gyöngyösi AK csapatai között, majd a 11. Pest Megyei Kupa fináléját, az UFC Gyömrő – Tura VSK mérkőzést.
A polgárőrök mindkét eseménynél a parkoltatást, a biztonságos szórakozást, illetve az ünnepség méltóságteljes lezajlását segítették.

Pest Megyei Polgárőr Szövetség

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések