A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

UFO rajok az Andok felett. Visszatértek Dél-Amerikába az ősi idegenek!? Videó!

Sok te­o­re­ti­kus azon a vé­le­mé­nyen van, hogy a Peru fe­lett a kö­zel­múlt­ban egyre sű­rűb­ben fel­tűnő kü­lö­nös re­pülő tár­gyak, csakis az ide­ge­nek gépei le­het­nek. 
De miért éppen Peru fe­lett? Talán pont azért, mert az tör­té­n­ele­münk haj­na­lán az An­dok­ban volt az ősi ide­ge­nek több tá­masz­pontja is. Nazca, Lima, Cuzco, vagy Machu Pic­chu… és talán jó pár másik is, ame­lye­ket eddig nem fe­dez­tek fel.

Úgy tűnik, hogy 2017-ben Peru került a földönkívüliek figyelmének középpontjába. A Dél-amerikai ufológusok rákaptak az infravörös megfigyelésre, így az UFO-észlelések száma ugrásszerűen megemelkedett. Talán azelőtt is nagy volt az UFO-forgalom az Andok felett, de mivel éjszaka a fényeket keresték, nem vették észre az álcázással közlekedő rejtélyes légi járműveket… Az infravörös kameráknak hála viszont már tisztán látnak a szakemberek.

A legfrissebb hőkamerás felvételek még a tudósokat is zavarba hozták. Ugyanis olyan mennyiségű ismeretlen repülő tárgy száguldott keresztül az ország felett 2017 május 8-ának éjjelén, amely még egy földönkívüli inváziónak is beillett volna.


Az elképesztő méretű UFO-flotta kötelékben repült. Az infravörös felvételeken jól látszik, hogy végig tartották a formációt, és igen nagy sebességgel haladtak. Az perui ufológusok szerint is feltűnő, hogy mennyire aktívak lettek az idegenek. Ráadásul a mostani megfigyelés kísértetiesen hasonlít a február 7-i és a 12-i észleléshez, amikor még a Jorge Chávez nemzetközi repülőtér radarjai is észlelték a tucatnyi idegen repülő tárgyat. Az ufológusok befogták a reptéri irányítótorony rádióadását, amelyben megtiltották a pilótáknak, hogy felszálljanak, amíg az azonosítatlan repülő tárgyak el nem hagyják a légteret. A bejövő forgalmat pedig elterelték más repterekre. Majd három óra múltán tudtak csak újra gépeket indítani…


Joshue Cornejo és Mario Zegarra perui ufológusok egy infravörös optikával felszerelt távcsővel meg is győződtek arról, hogy az idegenek tényleg a légtérben vonulnak. Míg szabad szemmel semmi sem volt látható, az infravörös készülék minden gond nélkül láthatóvá tette a flottát. Fel is vették videóra…

Az ufológusok március 11-én egy sajtótájékozatót is összehívtak, ahol felfedték a különös észleléseiket.

Forrás: Ripost.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések