Hirdessen itt

Ő az Európai Néppárt árulója, aki hazánk ellen fordított mindenkit

A Soros-féle összeesküvés tengernagya egy Frank Engel nevű luxemburgi néppárti képviselő. Ő szervezte a néppárti átszavazókat.
A “magyarországi helyzetről” készített előterjesztést 393 szavazattal, 221 ellenében, 64 tartózkodás mellett fogadta el az Európai Parlament. Soros bosszút forral Magyarország ellen, rá akarnak minket kényszeríteni a bevándorlók befogadására. Hiszen a tegnapi jelentés nagyrészt a migránsok jogainak a kiterjesztésével foglakozik.

Azt már régóta tudni lehet, hogy Sorosnak van a legnagyobb frakciója az EP-ben. A Soros-féle Open Society Foundations belső adatbázisában számos olyan EP-képviselő neve szerepel, akik korábban a Soros-egyetem ügyében is nekiestek a magyar kormánynak. Most ugyanazok a nevek kerültek elő ismét.

Soros György 226 politikusnál bír valamilyen befolyással az összesen 751 képviselőt tömörítő EP-ből.

A DC Leaks által kiszivárogtatott adatbázis listáján olyan befolyásos nevek köszönnek vissza, mint például:

- Martin Schulz, az Európai Parlament volt elnöke
- Olli Rehn, egykori gazdasági és pénzügyi biztos
- Gianni Pittella, a szociáldemokrata frakció vezetője
- Alexander Lambsdorff, az EP alelnöke
- valamint Elmar Brok, Guy Verhofstadt, Sophie in’t Veld és Ulrike Lunacek.

A listán megtalálható az a jobboldali néppárti politikus is, aki a mostani szavazáskor átszervezte saját párttársait, ő Frank Engel, aki adott esetben kész szembefordulni saját pártcsaládjával is.


Frank Engel, az EP weboldalán fellelhető információk alapján leginkább a menekülttáborok kérdésével, valamint Kínával foglakozik.

A véresszájú képviselő korábban már szorgalmazta a Fidesz kizárását a Néppártból.

„Ha Orbán még sokáig hatalmon marad, sikerülni fog neki kivezetni Magyarországot az európai államok családjából. Az unióellenes politikája és retorikája elviselhetetlen. A beszédei felülmúlnak mindent, amire Marine le Pen valaha képes volt. Ami a Néppártot illeti, igen, azt akarom, hogy távozzanak. Nem akarok a Fidesszel közösséget vállalni.”

Miről szól a 7-es cikkely?

Az Európai Unióról szóló szerződés 7. cikke az uniós alapértékek betartatását szolgálja. A 7. cikk (1) bekezdése szerint a Tanács megállapíthatja, hogy egy tagállam esetében fennáll az uniós alapértékek megsértésének egyértelmű kockázata és konkrét ajánlásokat fogalmazhat meg a tagállam számára, hogy megelőzze az alapértékek tényleges megsértését. A cikkelyt a tagállamok egyharmada, vagy az Európai Parlament vagy a Bizottság aktiválhatja.

Forrás: 888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések