A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Narkós, biszex, migránsvédő aktivista az Eurovíziós Dalfesztivál harmatgyenge győztese

Nem sok szót érdemel az Eurovíziós Dalfesztivál nevű giccsparádé, amely a silány színvonal mellett (különösen) az utóbbi években az erkölcsi fertő legmélyebb bugyraiba süllyedt.
Ezért a mögöttünk levő fesztiválnak, illetve annak győztesének tőlünk csak pár mondat jut.

Sokan úgy vélik, a portugál Salvador Sobral még a fesztivál szintjéhez képest is ritka pocsék dallal nyert. Annyira szürke, fantáziátlan produkcióról volt szó, hogy még csak undorodni sem lehetett tőle.

Egyébként Sobral állítólag súlyos szívbeteg, akinek sürgős szívátültetésre lenne szüksége. Ezt a tényt (?) ki is használták a gyenge hangú énekes-féleség menedzserei a tömény pátosszal átitatott lobbizásuk során.

Mindez talán nem is lenne túl érdekes, ha tegnap maga Sobral nem tárulkozott volna ki. A portugál férfi beismerte, hogy egy ideig, amig Mallorcán élt, kemény drogot fogyasztott. Több mindent kipróbált, egyes szerekről és “gombákról” nem is tudta, milyen anyagot tartalmaznak.

Továbbá elmondta, hogy eddig csal nőkkel volt intim kapcsolata, de szeretné “próbára tenni a szexualitását”. Szerinte jó dolog kísérletezni, ezért férfi partnerrel is szívesen létesítene viszonyt.

Forrás: delhir.info

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések