A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Miről tárgyalt Putyin és az olasz miniszterelnök?

Az alábbiak a Kreml hivatalos, angol nyelvű  honlapjáról való információk.
Putyin orosz elnök és Paolo Gentiloni olasz miniszterelnök találkozóján számos együttműködési megállapodást írtak alá.

Így a Rosznyeft és az ENI, a Rosznyeft és a Tecnoclima, a Rosznyeft és a Pietro Fiorentini olasz vállalatok között  és számos más egyezményt.

A találkozót sajtótájékoztató követett, ahol kimerítően válaszoltak újságírók kérdéseire. /Ez így megy az orosz „diktatúrában”./

Gentiloni így beszélt:

„Nagyon örülök, hogy esélyt kaptam beszélni Önnel és megvitatni az orosz-olasz kapcsolatokat, amelyeket személyes nagyon sikereseknek, sőt kitűnőeknek tartok, és örülök, hogy meg tudtunk vitatni a nemzetközi helyzet tel kapcsolatos igen érzékeny dolgokat.”

Megnéztem több mai olasz lapot. Egyetlen egy nem támadta saját miniszterelnöküket azért, mert Putyinnal találkozott. Ami mutatja a hazai patkánysajtó máshol elképzelhetetlen aljasságát.  

De mindegyikük idézte Putyint, amikor lenézve viccelődve az amerikaiakon, azt mondta, Lavrov külügyminiszter nem hozott neki sajnos semmiféle titkot a Fehér Házból, majd szintén viccelődve hozzátette: Gentilonénak titkokat árultam el.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések