A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megdöbbentő részletek: Halott lány volt a balesetező kocsiban, korábban végezhettek a gyönyörű tinivel

Rejtélyes halálesettel állnak szemben a brit rendőrök. Egyelőre csak annyi biztos, hogy a lány nem a balesetben halt meg.
A 16 éves Megan Bannister holttestét egy kocsi hátsó ülésén találták meg, miután az autó vasárnap Leicertershire-ben balesetet szenvedett. A lány azonban nem ekkor halt meg.

A rendőrség szerint a halál oka nem az ütközés volt, a lányt a baleset előtt megölhették. Két férfit gyanúsítanak gyilkossággal, őket letartóztatták.

A leicesteri lány családja közleményt adott ki, amelyben Meganról emlékeztek meg:

Ő volt a mi gyönyörű, tehetséges, szeretetteljes lányunk és testvérünk, halála pedig porrá zúzta a szívünket. A Megan nélküli életet képtelenek vagyunk elképzelni, és nem is tudjuk szavakba önteni az ürességet, és a hatalmas gyászt, amelyet a veszteség miatt érzünk.

A két gyanúsított 27 és 28 éves, jelenleg előzetesben vannak, a nyomozók hallgatják ki őket. Az egyelőre nem derült ki, hogy pontosan hogyan végeztek a lánnyal – írja a Faktor.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések