A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megdöbbentő fordulat a buszmegállóban történt tragédia ügyében

Nem a Mercedes vezetője lehet a hibás!
Szörnyű ezt kimondani, de tudomásul kell venni, hogy az élet megy tovább – mondta M. Richárd, akit jelenleg tanúként hallgattak meg.

– Természetesen soha nem lesz már ugyanolyan, de hiszem, hogy tenni kell az embernek a dolgát továbbra is. Igen, hiába vetnek meg sokan, de venni fogok egy autót, és amint az egészségem engedi, vezetni is fogok. Az biztos, hogy anyagilag segíteni szeretném az áldozatok családját, még akkor is, ha szerintem nem én okoztam a balesetet. Felkeresni nem fogom őket, mert azt nem tartanám ízlésesnek – állítja a férfi, aki jelenleg csak segítséggel tud közlekedni, mert a bokája súlyosan megsérült, orvosai szerint amint a traumás sokk elmúlik, operációra is szükség lesz.

Mint ismeretes: egy Mercedes és egy Citroën ütközött össze a Dózsa György úton hétfőn. Az ütközés következtében a Citroën a megállóba csapódott, ahol több ember is várakozott. A szörnyű balesetben ketten veszítették életüket: M. Dávid (†23), aki buszra várt, és K. Péter (†37), aki a Citroën anyósülésén ült. A két áldozat egy helyen dolgozott, mindketten egy állami nagyvállalat alkalmazottai voltak. A drámát tovább súlyosbítja, hogy információink szerint a Citroënt vezető férfi is a munkatársuk volt.

A Mercedest vezető M. Richárd állítása szerint ő szabályosan közlekedett a luxusautójával, és a másik sofőr volt, aki nem tartotta be a szabályokat.

Annyi biztos: a közlekedési szakértő véleménye perdöntő lesz annak megállapításában, hogy melyik autó milyen sebességgel közlekedett, illetve: ki nem tartotta be a KRESZ szabályait.

M. Richárd egyenesen hajtott a Dózsa György úton, amikor elé kanyarodott a szemben lévő sávból a másik kocsi, és szinte frontálisan ütköztek.

Úgy tudjuk: mindkét autó zöld lámpán ment át, az egyenesen haladónak pedig előnye van a kanyarodóval szemben. Több tanú is azt állítja: a fehér Mercedes nagyon gyorsan érkezett a kereszteződéshez, vagyis túlléphette a megengedett sebességhatárt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések