A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Leleplező videó, amire mindenki várt! Így manipulálják a muszlimok a médiát!

Pallywood: a palesztinok és más közel-keletiek szépen kiérlelt, jellemzően az izraeli rendészeti, katonai akciók ellen bevetett médiamanipulációs technikája.
Mi volt a második palesztin intifáda (=Izrael elleni palesztin felkelés) kirobbanásának az egyik fő oka? Az, hogy az izraeliek hidegvérrel lekaszaboltak egy 12 éves kisfiút, Mohamed Al Durahot.

Biztos, hogy pontosan ez történt?

A palesztin források szerint 2000. szeptember 30-án a Gázai övezetben lévő Netzarim kereszteződésnél a palesztinok összecsaptak az ottani izraeli katonai kirendeltségen szolgálatot teljesítő izraeli katonákkal. Dzsamal Al-Durah a 12 éves kisfiával, Mohameddel egyetemben, balszerencséjére a tűzharc kellős közepébe csöppent, ami a kisfiú halálával végződött.

Abu Talal Rahmeh szerint, aki videóra rögzítette Mohamed halálát, az izraeliek vagy 40 percen keresztül lőttek a fegyvertelen és védtelen apára valamint a fiára. Az itt látható videók a nap eseményeivel, a gyilkossággal, és kihatásaival, valamint a több mint valószínű fabrikálásukkal foglalkozik.

A filmeket Richard Landes, a Second Draft, valamint Augeiász Istállója létrehozója készítette, és jelentős mennyiségű eredeti, a helyszínen készült felvétel található bennük, amik alapján nyilvánvaló, hogy rengeteg jelenetet megrendeztek.


Forrás: Dzsihádfigyelő

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések