A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült, ki vezette a buszmegállóba csapódó kabriót! Erre senki nem számított!

Egy ember meghalt, kettő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett hétfőn, amikor két karambolozó autó egyike buszmegállóba csapódott a XIII. kerületében Budapesten. Az ütköző gépkocsik közül a Mercedest a kecskeméti maffiaper egykori vádlottja vezette.
Mint megírtuk, két autó karambolozott hétfőn a Kassák Lajos utca és a Dózsa György út kereszteződésében Budapesten, közülük az egyik egy buszmegállóba csapódott. A baleset során hatan megsérültek és egy ember életét vesztette.

A Hír 24 információi szerint az ütköző autók közül a nagy sebességgel száguldó Mercedes kabriót a kecskeméti maffiaper egyik korábbi vádlottja vezette. A lap arról is beszámol, hogy az eddigi információkkal ellentétben a Mercedes nem hátulról, hanem oldalról vágódott a másik, éppen balra kanyarodni szándékozó személygépkocsiba – ám erről a helyszínelés végeztével lehet csak biztosat mondani.

A kecskeméti maffiaper ügyében a Szegedi Ítélőtábla több mint 10 évvel ezelőtt hatvannégy év fegyházbüntetést szabott ki jogerős ítéletében a vádlottakra, többek közt ábítószer-kereskedelem, prostitúció ellenőrzése és védelmi pénzek szedése miatt.

A Hír 24 információi szerint a Mercedes kabrió sofőrje a bűnbanda oszlopos tagja volt.

Forrás: blikk.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések