A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hogy tehették ezt Schumacherrel? – Döbbenetes kegyetlenség

Egy bűnöző zsarolta meg a súlyos állapotban lévő autóversenyző családját.
A bűncselekmény tavaly történt, nyilvánosságra azonban csak most került. Az esetről a német Bild tudósított.

2016 február 14-én Michael Schumacher felesége, Corinna egy e-mailt kapott: a feladó 900 ezer eurót – körülbelül 300 millió forintot – követelt benne.

Azt ígérte, hogy ha a család nem fizet, akkor könnyen baj érheti Micket, Schumacher fiát, aki ezidőtájt a Forma-4-ben versenyzett.

– “A Formula-4-ben nagyon sok baleset történik” – állt a fenyegető üzenet a levélben. A zsaroló március 31-ig adott időt a pénz átutalására.

A bakit pont itt követte el, a lúzer bűnöző ugyanis a saját bankszámlaszámát adta meg. A rendőrök így roppant gyorsan ráakadtak a 25 éves Hüseyin B.-re, aki aztán be is ismerte tettét. Kiderült, hogy további zsarolásokat is tervezett, egy ismert német üzletembert is kiszemelt már, akinek hasonló levelet küldött volna.

Michael Schumacher 2013 decemberében szenvedett síbalesetet. A bukás után hónapokig kómában feküdt, most már otthon ápolják, állapotáról azonban a család nem ad információt.

Forrás: blikk.hu



Gaviria harmadszor

Gaviria harmadszor

Az idei Giro leghosszabb szakasza (229 km), viszonylag kevés izgalom, és egy mezőnyhajrát. Amit megint Fernando Gaviria nyert. A kolum...
RÉSZLETEK 




Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések