A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

“Hogy hozhatod ennyire meggyőzően azt a jellemtelen és pitiáner, mégis pénzéhes férget?” Puzsér Róbert úgy szólt be Majkának, ahogy eddig senki!

De miért is akadt ki Puzsér Róbert?
Majka Facebookon fakadt ki Puzsér Róbertre. Szerinte – finoman fogalmazva – nem jó fej a rádiós.

“Puzsér Róbert a Showder Klubban! Borzalmas!!Annyira irigy , görcsös, fennhéjazó, plusz extra rosszfej, hogy màr fáj… Lehet kellett volna valami az orrába, hogy működjön …” – írta a posztban szó szerint idézve. Nem fogta vissza magát.

Erre reagált Puzsér:

“Majka papa úgy gondolta, jót tesz a self-brandingjének, ha facebook-oldalán felelősségre von, és mindjárt szakmai tanáccsal is ellát: miként lehetnék sikeresebb. Köpködésének a Blikk nagyobb nyilvánosságot is adott.

Kedves Majka!

Nem értelek téged. Nem értem, hogy vagy képes komolynak szánt hip-hop előadói karriert működtetni, miközben országos nyilvánosság előtt a nyugdíjasok kedvenc jópofáskodó hülyegyerekét játszod – s ezekkel párhuzamosan hogy hozhatod ennyire meggyőzően azt a jellemtelen és pitiáner, mégis pénzéhes férget, aki a saját rajongóira egyszer sportfogadást, máskor pizzát, meg még az Isten tudja, mennyiféle szir-szart próbál rávarrni.

Nem értem, hogy van pofád egyik percben a panelerdő tövében belehalni a fájdalomba, a másikban meg a pókeren nyert millióidat virítani. Nem fér a fejembe, hogy vagy képes eljátszani az ózdi hőst, aki mindent magának köszönhet, aztán meg amilyen váratlanul, annyira bő nyállal lesz*pni az országot kifosztó oligarchát? Bevallom: mindez számomra rejtély. Az viszont, hogy amit képviselek, egy ostoba proli számára értelmezhetetlen, már kevésbé lep meg.

Nem is az mondja el rólad a legtöbbet, hogy engem irigynek és görcsösnek látsz – működésed jellegét elsősorban a nekem szánt jótanácsod világítja meg, amely szerint kellett volna valami az orromba. Köszönöm, hogy beavattál abba az apró szakmai trükkbe, hogy miként fejlődhet egy hozzád hasonló médiaproli a farokpörgetéstől a TV2 porondmesterségéig: az ilyen helyzetekben csak kell egy kis koksz, és máris úgy megy minden, mint a karikacsapás.

Köszönöm a jótanácsot, de sem eléggé gazdag, sem eléggé pszichopata nem vagyok ahhoz, hogy rácsússzak a kokainra – meg hát azt hiszem, anélkül is képes leszek megbirkózni azzal a világgal, amelyben te nem kedveled a tevékenységemet, miközben a taknyodból és a szarodból gyúrt mocsokkal szórakoztatod a nagyérdeműt.”

Üdvözlettel: Puzsér Róbert”

Forrás: blikk.hu / facebook.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések