A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gulyás Márton nem áll szóba a 888-cal mert pártutasított újságírói vannak

A balliberális Soros-provokátor, Gulyás Márton nem volt hajlandó válaszolni a 888.hu és az Echo TV kérdéseire, miközben a párbeszéd fontosságáról papolt a Bayer Zsolttal való kávézásakor.
Gulyás Márton az utcára kiérkezve előre leszögezte, hogy nem nyilatkozik a jobboldali médiumoknak, míg a baloldali, ellenzéki RTL Klubnak és az ATV-nek örömmel válaszolt a kérdésekre. A provokátortól így azt sem tudhattuk meg, hogy miért zárná munkatáborokba az általa „NER-bűnözőként” aposztrofált fideszeseket.

Gulyás addig nem volt hajlandó megszólalni, míg a jobboldali médiumok újságírói a közelében voltak.

Addig nem lesz nyilatkozat senki másnak sem” – jelentette ki a munkanélküli provokátor, aki kollégánkkal kezet sem akart fogni, miután megkérdeztük, hogy ezt érti-e sajtószabadság alatt.

A Soros-provokátor percekig nem szólalt meg, egészen addig míg a 888.hu és az Echo TV riporterei jelen voltak. Ezt követően „hasznosnak” nevezte a benti vitát, mert fontosnak tartja, hogy a véleménykülönbségeket megbeszéljék. Bayer Zsolt kapcsán azt mondta, hogy vállalhatatlan kijelentéseket tett, de ő még „azon a határon belül van”, akivel lehet beszélni, vitázni. Ezt követően az egyik újságíró megkérdezte, hogy van-e abban logika, hogy Bayerrel vitatkozik, de a 888-nak nem hajlandó megszólalni. Gulyás szerint persze, hogy van.


Médialakájai ennek a rendszernek, még csak nem is meggyőződéses tagjai. Bayer Zsoltról azonban sok minden rossz elmondható, de azt mondjuk a javára lehet írni, hogy meggyőződéses. És egy meggyőződéses emberrel már lehet vitázni” -  mondta a provokátor, majd így folytatta: Pártutasításokat és pártdirektívákat követő szolgalelkű nyaloncokkal nem tudok mit…”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések