A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Friss! Óriásdugó! Járhatatlan az autópálya! Mindkét irányból baleset bénítja a forgalmat!

Mindkét irányba lezárták az M7-es autópályát szombat délután, miután két baleset is történt Zamárdi közelében
Három autó ütközött össze

A rendőrség azt írja a honlapján: a pálya 116-os kilométerénél, a főváros felé vezető oldalon három gépkocsi ütközött össze, többen megsérültek. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a forgalmat a 121-es kilométernél a 7-es számú főútvonalra terelik, visszatérni Zamárdinál, a 115-ös kilométernél lehet – tették hozzá.

A másik oldalon felborult egy nyergesvontató

A másik irányba azért nem lehet közlekedni, mert egy korábbi baleset miatt lezárták az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalát szintén Zamárdi közelében – egy nyerges vontató személyautónak ütközött. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a forgalmat Nagykanizsa felé a 115-ös kilométernél a 7-es számú főútvonalra terelik, visszatérni Kőröshegynél, a 121-es kilométernél lehet – tették hozzá.

A katasztrófavédelem honlapján az olvasható, hogy a balesetben a kamion felborult, és a szállítmánya, (vasáru) az árokba, illetve az úttestre borult.

Forrás: privatbankar.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések