A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Európaiak milliói fognak meghalni a migránsok okozta polgárháborúban!

Az Európába érkező migránsok tartósan megváltoztatják a kontinens karakterét, s ha a bevándorlás folyamatában nem áll be változás, az tartós polgárháborúhoz vezethet – írta a pozsonyi Hospodárské Noviny véleménycikkében pénteken.
Dusan Pirsel, ,,A Migráció – civilizációnk újabb próbatétele” címen, a szlovák gazdasági-közéleti napilap honlapján megjelentetett cikkében a kontinensre irányuló bevándorlást támogatók felelősségre vonhatatlanságáról, illetve a migráció és a kulturális-etnikai keveredés fenyegető következményeiről írt.

“Nem jó ha olyanok népszerűsítik a migránsokról szóló kedvező döntéseket, akik ezekért nem viselnek semmilyen felelősséget”– mondta.

Utalt a bevándorlást támogató és elfogadtatását bátorító médiabeszámolókra is, amelyek a zömében liberális kötődésű szlovákiai médiában jelennek meg, annak ellenére, hogy felmérések szerint a lakosság túlnyomó többsége elutasítja a migránsok letelepítését.

“Ugyancsak vitatható, hogy politikusoknak szabad-e ezt tenniük, hiszen a migránsokhoz kapcsolódó problémákért ők csak időlegesen és részlegesen viselnek felelősséget” – teszi hozzá Pirsel.

“Az Európába jelenleg érkező migránsok – akik főként férfiak, gazdasági bevándorlók és olyanok, akiknek vallási és szociális elképzelései teljesen eltérőek az ittenitől – tartósan megváltoztatják majd a kontinensnek azt az arculatát, amelyet őseink ezer év alatt nagy gonddal alakítottak ki” – mutatott rá a cikk írója, majd hozzátette: amennyiben most nem ocsúdunk fel, akkor az unokáinkra zord idők várnak és talán egy tartós polgárháború is.”

Azt is elmondta, hogy a multikulturalizmus kétes elképzelés, amely csak rövid ideig állta meg a helyét és később, mindenütt nagy gondokat okozott. Szerinte a fejlődő országok erős népszaporulata nem jelenthet megoldást Európa demográfiai problémáira.

Kiemelte, hogy megoldás csak egy van, s ez a gyermekszületések számának ösztönzése Európa őslakosainak körében:

“Ha nem lesz elég saját gyermekünk Európában, akkor gyors végre ítéltetünk, akárcsak az ókor utáni európai civilizáció.”

Forrás: 888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések