Hirdessen itt

Egy svéd nő végre kimondta az igazságot a migránsokról, amit senki sem mert! Ezt hallgatja el a média!

Nők elleni erőszakról, félelemről, erőszakos, többségében migráns fiatalokról írt svédországi utazása után Katie Hopkins brit dokumentumfilmes. 
Éppen azért hívták Stockholmba, hogy nézze meg saját szemével, hogyan változott meg néhány év alatt a város. Szinte mindennapossá váltak a nők elleni zaklatások, ráadásul a támadásokat, az erőszakot gyakran élőben közvetítik a migráns hátterű bűnözők az egyik közösségi oldalon.

Az újságíró beszélt egy lánnyal, akit a cikkben Lucynak nevez, de nem ez az igazi neve. A 27 éves nő azt mesélte, hogy egy felüljáró közelében lakik, ahol a híd alatt egész nap férfiak szoktak gyülekezni. Egy nap betörtek a lakásába, ellopták a laptopját és a kocsija kulcsát is. Később az autója is eltűnt. A rendőrség azt mondta a nőnek, hogy túl elfoglaltak, hogy a helyszínre kijöjjenek – írja a Daily Mail.

Stockholm Rinkeby nevű negyedében, amit ma már Kis Mogadishunak hívnak egymás között az emberek (Szomália fővárosát hívják Mogadishunak) rengeteg a fosztogatás, a zavargás, és autókat gyújtanak fel.

A bűncselekmények többségét a cikk szerint a Rinkebyben élők követik el, akiknek a 90 százaléka külföldi. A cikkben megszólaló 27 éves nő azt mondta, nem is elsősorban a bevándorlók miatt nem adta az arcát a cikkhez, hanem a feministák megbélyegzése miatt, mert attól fél, hogy rasszistának fogják gondolni.

Mint mondta, tulajdonképpen a migráns férfiak megijesztik, a svéd nők pedig elhallgattatják az igazság kimondásában.

Az újságíró szemtanúja volt annak is, amikor rendőrök kivonultak egy mecsethez, hogy egy fel nem robbant kézigránátot hatástalanítsanak. A rendőrség nem tudott arra válaszolni, hogy ki lehetett az elkövető, majd az újságíró megkérdezte a mecsetben dolgozó muszlim vezetőt is, hogy szerinte ki állhat a fenyegetés mögött.A vallási vezető azt mondta, hogy ő azt hitte, hogy a rendőrség volt.

Hopkins szerint ezután két nő ragadta meg, hogy ezt ne a mecsetnél kérdezze meg. A rendőrség pedig sietett hozzátenni, hogy a támadásnak semmi köze nem volt a bevándorlókhoz.

Érdekes tény az is, hogy miután a brit újságíró megérkezett Svédországba, tizenkét órán belül kézigránátot dobtak a menekültügyi központra, ami leégett. Amikor erről írni akart, egy svéd kollégája megkérdezte tőle, hogy miért akarja a cikkébe a politikát is belekeverni, amikor azt állítja, hogy veszélyt jelentenek a bevándorlók.

A nem muszlim nővel bármit meg lehet tenni

Az újságíró bejárta a Stockholm külvárosi részeit, azokat a no-go zónákat, ahol szinte csak migránsok élnek.Hopkins szerint csak fiatal afrikai férfiakat látott, akik céltalanul járták az utcákat.

A külvárosban megkérdezte a fiatalokat, hogy pontosan mit csinálnak itt, mivel foglalkoznak, amire többek között válaszként azt adták tört angolsággal, hogyfehér k..va (…), b….djál meg!

Elment egy vallási központba is, ahol négyen tudtak svédül megszólalni, a többiek 25 év után is csak arabul beszéltek. A különböző vallású és korú nőkkel folytatott beszélgetésből kiderült, hogy egyikük sem nyugodt a városban uralkodó állapotok miatt.

Az egyik nő azt mondta, Rinkebyben egy nem muszlim sokkal nagyobb veszélynek van kitéve, mint a többiek.Az itt élő fiúk azt hiszik, hogy bármit megtehetnek egy nővel, ha nem visel hidzsábot, vagy ha nincs eltakarva a haja.

Egy másik nő azt mondta, hogy sötétedés után nem megy ki az utcára. Már 25 éve él a negyedben, és a közállapotok egyre csak rosszabb és rosszabb lesznek. A helyzet annyira feszült, hogy szinte lehetetlen akár csak az is, hogy egy tejért elmenjen a boltba. Ezen a környéken sokan inkább ki sem mennek az utcára egyedül.

Forrás: origo.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések