Hirdessen itt

Dokumentumfilmben leplezik le a Svéd valóságot: minden héten megerőszakolnak két nőt a migránsok, mindenhol rettegnek tőlük

A migráns fiatalokról írt svédországi utazása után Katie Hopkins brit dokumentumfilmes. Azért hívták Stockholmba, hogy nézze meg saját szemével, hogyan változott meg néhány év alatt a város. 
Szinte mindennapossá váltak a nők elleni zaklatások, ráadásul a támadásokat, az erőszakot gyakran élőben közvetítik a migráns hátterű bűnözők a Facebookon. Statisztikák szerint Európában a legtöbb nemi erőszakot Svédországban követik el. 

A Daily Mail hosszú cikkben számolt be az újságíró tapasztalatairól.

Nézzük, hogy milyen az élet a Fejlettnyugaton

Egy 27 éves nő azt mesélte, hogy egy felüljáró közelében lakik, ahol a híd alatt egész nap férfiak szoktak gyülekezni. Egy nap betörtek a lakásába, ellopták a laptopját és a kocsija kulcsát is. Később az autója is eltűnt. A rendőrség azt mondta a nőnek, hogy túl elfoglaltak, hogy a helyszínre kijöjjenek.

Korábban egy migránssimogató svéd lap fotósát verték meg a migránsok Stockholmban, a rendőrség akkor sem ment a helyszínre.

A bűncselekmények többségét a cikk szerint a Rinkeby lakótelepen élők követik el, akiknek a 90 százaléka külföldi. A cikkben megszólaló 27 éves nő azt mondta, nem is elsősorban a bevándorlók miatt nem adta az arcát a cikkhez, hanem a feministák megbélyegzése miatt, mert attól fél, hogy rasszistának fogják gondolni. Mint mondta, tulajdonképpen a migráns férfiak megijesztik, a svéd nők pedig elhallgattatják az igazság kimondásában –  írja az Origo.

Az újságíró bejárta a Stockholm külvárosi részeit, azokat a no-go zónákat, ahol szinte csak migránsok élnek. Hopkins szerint csak fiatal afrikai férfiakat látott, akik céltalanul járták az utcákat.

A külvárosban megkérdezte a fiatalokat, hogy pontosan mit csinálnak itt, mivel foglalkoznak, amire többek között válaszként azt adták tört angolsággal, hogy: fehér kurv@ (…), b@szódjál meg!”

Egy másik nő azt mondta, hogy sötétedés után nem megy ki az utcára. Már 25 éve él a negyedben, és a közállapotok egyre csak rosszabb és rosszabb lesznek. A helyzet annyira feszült, hogy szinte lehetetlen akár csak az is, hogy egy tejért elmenjen a boltba. Ezen a környéken sokan inkább ki sem mennek az utcára egyedül.

Kiderült, hogy miért Svédország a nemi erőszak fellegvára

Egy svéd pszichoterapeuta Börje Svensson, aki nem mellesleg a szexuális bűncselekmények szakértője, az egyik legnagyobb svéd lapnak elárulta, miért Svédországban történik a legtöbb nemi erőszak. A megfejtés nem más, mint a meleg nyári időjárás.

Nem, nem az ottani beilleszkedni nem tudó migránsok a felelősek a szexuális bűncselekményekért, hanem az időjárás!!!

Mióta a svédek megnyitották határaikat az észak-afrikai és a közel-keleti migránsok előtt, azóta nem csak az IKEA és Avicii miatt kerülnek a figyelem középpontjába, hanem a kirívóan magas szexuális bűncselekmények száma miatt is. A legtöbb illegális bevándorló amikor megismerkedik a liberális életstílussal és meglátja a gyönyörű nőket, nem bír uralkodni magán.

888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések