A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Borzalom: kisfiúval együtt lopták el a kocsit - hidegvérrel kivégezték a gyereket

Három férfit tartóztattak le a vérfagyasztó gyerekgyilkossággal miatt.
Iszonyatos bűncselekmény helyszíne volt a Mississippi állambeli város, ahol egy hat esztendős fiúcskával együtt loptak el egy személyautót. 

Később a kocsit megtalálták, benne a gyermek holttestével. Egy célzott lövés okozta Kingston Frazier (†6) halálát, és médiariportok alapján, három személyt vettek őrizetbe a döbbenetes gyilkossággal kapcsolatban. A Clarion Ledger információja szerint, a gyermek édesanyja összeomlott, amikor fiacskája haláláról értesült. 

– Istenem, istenem! A kisbabám! Miért? – kiáltozta az asszony, aki járni sem tudott, egy rokon támogatta, amikor az ügyész irodájából a családtagjaival együtt távozott. Ott értesültek az autó utáni kutatás fejleményeiről, és így azt is ott tudták meg, hogy a kis Kingston gyilkosság áldozata lett.

Az illetékes seriffhivatal tájékoztatása alapján, az autólopásos gyerekgyilkosság körülményeiről annyit lehet tudni, hogy a gyerek egy Toyota Camry hátsó ülésén aludt, amikor a járművet vezető édesanyja egy út menti vegyesbolt parkolójában megállt, és oda besétált, de a motort menni hagyta. 

A következő pillanatban egy Honda Civic állt meg a kocsi mellett, amelyben a térfigyelő kamera alapján két férfi foglalt helyet. Az egyik beült a Toyotába, és elhajtott. A felvételen a Honda rendszáma is felismerhető volt, feltételezhető, hogy a rendőrök ennek alapján indították meg a nyomozást.


Forrás: blikk.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések