A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az európai vezetők hülyék, vagy erős az öngyilkossági hajlamuk. Ez történik Európával 2030-ra


Egy francia polgármestert (Robert Menard of Beziers) a bíróság felbujtás vádjában bűnösnek talált, mert azt merte mondani, hogy problémás a 91 százalékos muszlim többségű osztályok nevelése. Szóval ez – a bíróság véleménye – szerint felbujtás. 
És megbüntette 2000 € amiért a polgármester szerint városában túl sok volt a muzulmán gyerek a városi iskolákban. Ez természetesen nem több mint egy vélemény, ami elméletileg szabad. A meginterjúvolt polgármester pontosan azt mondta, hogy a városközpont iskolájában az osztályokban 91 százalék a muszlim tanuló, ami nyilvánvalóan problémát jelent. Aztán mellékelt egy osztályképet 1970-ből, amit mellétett a mai osztályképnek, és jelezte, hogy a francia tanulók eltűnnek. A polgármester védekezésül előadta, hogy ő nem ítélkezett, még csak nem is mondott véleményt, simán csak tényeket közölt.

A hamburgi hatóságok a város közepén elkoboztak 6 lakást. A kijelölt gondnok a lakásokat renováltatja, és a tulajdonosok tiltakozásának ellenére kiadja a város által kiválasztott lakóknak. Na vajon kiknek? Sorina Weiland szóvivő bejelentette, hogy a helyreállítási költségeket a tulajdonosoknak kell állni. A németek egy része azt várja mikor hirdetik ki, hogy az állampolgárok mekkora lakórészre tehetnek szert, és akinek lakása ezt meghaladja, annak helyet kell biztosítani egy-két embernek a 2 millió menekült közül.

Svédországban egy 70 éves hölgy feltette a facebookra, hogy a bevándorlók gépkocsikat gyújtanak fel, az utcánkon vizelnek és székelnek. Erre a kormány azzal állt elő, hogy ez a jelentés lealacsonyító a bevándorlókra nézve, és így sérti a svéd törvényt, mert ez rasszista felbujtásnak felel meg, ami maximum 4 év elzárással büntethető. A svéd hölgy nem tagadta tettét, de kételyét fejezte ki, hogy a valóság jelentése bűntény lenne.

Forrás: antalfitibor.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések