A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Putyin nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Soros ellen!

“Putyin pénzügyi terroristának nevezte és a terrorista törvény alapján, elfogatóparancsot kért Soros Györgyre, a magyar származású milliárdosra. Putyin nem engedni, hogy kiárusítsák a hazáját, és az NWO, Új Világrend markába kerüljön! 
Ezért elrendelte, hogy egy nemzetköz elfogató parancsot adjanak ki Soros György ellen, akit rajtakaptak, hogy pénzügyi segítséget akart küldeni azoknak, akiket ellenzéknek hívnak Oroszországban, és akik nemrég néhány tízezer embert az utcára vittek, hazugságokat bebeszélve nekik a választási csalásokról. Ettől kezdve mister Sorosnak nem sok játéktere marad, hogy folytassa a piszkos játékait, mely térdre kényszerítette az egész világ pénzügyi rendszerét, folyamatosan együttműködve Rothschild-al és Rockefeller-el.”

Vlagyimir Putyinnak ezt a beszédét hivatalosan 2012 februárjában tették közzé az orosz hatóságok. A konfliktus  Soros és Putyin között azonban sokkal régebbi eredetű. Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat, az FSZB rengeteg dezinformációt terjeszt a volt szocialista országokban Soros alapítványaival, és úgy általában a civil szervezetekkel kapcsolatosan. Kivéve persze az oroszbarát CÖF-öt.

Soros a volt Szovjetunióval is összeütközésbe került, mivel jelentős segítséget nyújtott a lengyel Szolidaritásnak és a Csehszlovák Charta 77-nek. Nemcsak Orbán Viktort, hanem a Kaczyński fivéreket is támogatta.

Putyin 1985-ben végezte el a KGB-iskolát, majd, Drezdában, a Barátság Házának lett igazgatója.

A 2003-as grúziai rózsás forradalomban kétségtelenül nagy szerepe volt Soros alapítványának, aminek győzelme elég sok bosszúságot okozott Moszkvánk. A forradalom karizmatikus vezetőjét, a nyugatbarát Mihail Szaakasvilit autoriter stílusa miatta sok bírálat érte, de visszaszorította a korrupciót és jelentősen fejlesztette az ország gazdaságát és  infrastruktúráját.  Szaakasvili jelenleg már ukrán állampolgár, és az Odesszai Területi Állami Közigazgatási Hivatal vezetője. Ebből a tényből pompás összeesküvés-elméletet lehet fabrikálni, de a volt grúz elnök életútja ennél jóval összetettebb.

Soros György tényleg elég sokat tett azért, hogy a Kreml fő ellenségévé váljon, ugyanis nyíltan támogatást nyújtott Grúziában, Ukrajnában az emberi jogi és demokratikus civil  szervezeteknek. Oroszország számára az a legkellemetlenebb, hogy mind Grúzia, mind Ukrajna NATO csatlakozásra váró állam. Soros később figyelmeztetett arra is, hogy Oroszország Ukrajna elleni támadása közvetett módon az Európai Unió és az általa képviselt demokratikus eszmék ellen irányult.

Oroszországban nem volt olyan nagy teljesítmény leleplezni a titkos tevékenységét, mivel nyílt alapítványokat működtetett. Soros 2014 novemberében “Wake Up, Europe” címmel egy elég hosszú írást tett közzé, melyben többek között azt írta: “Oroszország Európa lényegére jelent veszélyt. Sem az európai vezetők, sem a polgárok nincsenek tisztában azzal, hogy mekkora ez a kihívás, és hogyan is kellene válaszolni arra.”

Putyin soha nem fogja elfelejteni azt, hogy a Nyugat, Juscsenko támogatásával megakadályozta az általa tervezet integrációt, az Egységes Gazdasági Övezet (JEP) nevű posztszovjet szövetséget. Ebben Belorusszia, Ukrajna, Oroszország és Kazahsztán vett volna részt. Putyin rendkívül intelligens, soha nem felejt és elég nagy benne a a revansvágy.

Forrás: pecsistop.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések