A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pánik a NATO-nál. Megbénult az alaszkai védelmi rendszer az új orosz szuper-fegyvertől

A Kremlben egy érdekes Védelmi Minisztériumi jelentésről beszéltek a múlt héten, amely azt állítja, hogy az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma és a Pentagon a “teljes félelem” állapotába került az elmúlt napokban azt követően, hogy a Khibiny Elektronikus Védelmi Rendszer “szuper fegyver” sikeresen megbénította az egész Észak-Amerikai Légvédelmi Parancsnokság (NORAD) Alaszka feletti védelmét, amire Putyin elnök személyesen adott felhatalmazást azután, hogy felháborította egy amerikai magazin propaganda cikke, amely szerint az “oroszok reménytelenül primitívek egy középkori országban.
A jelentés szerint sem az amerikaiaknak, sem az Európai Unió népeinek nem engedik meg, hogy megtudják az igazságot a propaganda médiájukból az “oroszországi csodáról,” amely a Föderációt a világ utolsó bástyájává tette az antikrisztus, démoni globalisták ellen, és ehelyett napi szinten támadják az embereket a legégbekiáltóbb oroszok elleni hisztériakeltéssel, amit nem láthattunk nyugaton a hidegháború óta.


Elérve egy újabb mélységbe még a nyugati normák szerint is a jelentés azzal folytatja, hogy a baloldali amerikai Vanity Fair magazin a múlt héten túllépett még ezen az orosz hisztériakeltésen is egy népirtó tudósítással, melyben kijelentették, hogy a Föderáció népei félállati primitív lények egy középkori nemzetben, mert nem fogadják el, hogy ezek a démoni globalisták uralkodjanak. (1)

Megtorlásként ezen nyugati elitekkel szemben, akik arról próbálják meggyőzni saját állampolgáraikat, hogy az oroszok nem emberi lények, akik méltóak az életre, a jelentés szerint Putyin elnök hétfőn (április 17-én) (megmutatva a nyugatnak, hogy valójában mennyire “primitív” az orosz nép) elrendelte egy Tu-95-ös stratégiai bombázó felszállását, melyet felszereltek a Khibiny Elektronikus Védelmi Rendszer “szuper fegyverrel“, hogy repüljenek a NORAD Légvédelmi Azonosító Zónájába Alaszkában, és amikor az amerikai harci repülőgépek megközelítették, az orosz gép bevetette az “elektronikus fegyvert,” amely “pusztító és bénító hatással” járt. Mindennek az lett a következménye, hogy amikor ez a bombázó másnap (április 18-án) visszatért, egyetlen amerikai harci repülőgép sem tudott felszállni egyik alaszkai repülőtérről sem. (2)


Fontos megjegyezni, hogy a jelentés azt állítja, hogy nem ez az első alkalom, hogy az amerikaiakat “megbüntették” a Föderáció elleni agresszív fellépésük miatt a Khibiny Elektronikus Védelmi Rendszer “szuper fegyverrel“. 2014-ben az orosz Khibiny Elektronikus Védelmi Rendszerrel támadást hajtottak végre a USS Donald Cook AEGIS hadihajója ellen a Fekete-tengeren, ami annyira pusztító következményekkel járt, hogy 27 amerikai haditengerészeti tiszt azonnal benyújtotta a lemondását.
Az orosz Khibiny Elektronikus Védelmi Rendszer “szuper fegyver” “Magrav technológiát” alkalmaz, melynek használatát 2012-ben Barack Obama elnök megtiltotta az amerikai hadsereg számára.
A “Magrav technológiát” az iráni születésű nukleáris mérnök Mehran Keshe gondolta ki, de munkáinak nyilvános felhasználását megtiltották az Egyesült Államokban egy Barack Obama által aláírt elnöki végrehajtási rendelettel 2012 április 23-án. (3)

Obama elnök azért írta alá a végrehajtási rendeletet a “Magrav technológia” ellen, mivel Irán arra használta, hogy a földre kényszerítse majd elfogja az Egyesült Államok legtitkosabb és legkifinomultabb drónját 2011 decemberében, majd Irán megosztotta ezt az új fegyvert Szíriával.
Közvetlenül azután, hogy Obama elnök 2012-ben betiltotta a “Magrav technológiát,” Mehran Keshe nyílt levélben válaszolt az amerikai vezetőnek. (4)
Őexcellenciája Obama elnök úr,

Egy valódi világbékéhez vezető utat ajánlunk fel önnek ezen új technológia kifejlesztésén keresztül az egész emberiség számára.

Meghívom önt és kabinetjét technológiánk közvetlen bemutatójára egy semleges helyen, ahol Irán elnöke is jelen lehet, és ahol senki sem árulja el a másikat, hogy mindannyian megértsük az alapvető változást, amit ez jelent az emberiség számára. Akkor beszéljünk a valódi világbékéről.

Amint azt a Los Angeles-i vasárnapi interjúm során elmondtam, alakítsuk át az USA katonai gyárait arra, hogy azok forrásokat biztosítsanak egy amerikai űrszervezet számára, hogy a háború eszközei az egyetemes béke eszközeivé váljanak.

Az Egyesült Államok repülőgép-hordozói nem mássá, mint lebegő kádakká válhatnak, ha a Magrav technológiát hatékonyan használják, az F16-os és 18-as stb. kifutópályái ezután nem lesznek mások, mint a vasmadarak múzeumai, mivel ezek a járművek már nem lesznek képesek repülni, ha a Magrav űrtechnológia egyszer már megérintette az elektronikus rendszerüket. Ezeket a repülőgépeket és csatahajókat újra kell huzalozni A-tól Z-ig, mielőtt újra működnének.

Obama elnök úr, meghívjuk önt, hogy megértse ezt a változást, és hogy megmutassuk önnek azt a technológiát, amely mindezt lehetővé teszi. Azt követően meghívjuk önt a világbéke asztalához.

Kérjük, írjon alá egy rendeletet a valódi béke érdekében és ne egy tudományt és technológiát sértő utasítást, mert az ön emberei teljes mértékben megértik azt amit kifejlesztettünk, miközben megpróbálják megvédeni a nemzetük büszkeségét.

Ez nem egy csoport vagy ország büszkeségének kérdése, hanem mindannyiunk büszkesége az emberi faj előrehaladásában a teremtés univerzális rendje új szintjének megértésében, amelyben mindannyiunknak van helye.

Az ön belgiumi nagykövete és konzulja közvetlen hozzáféréssel rendelkezik a korábbi megbeszéléseinkhez és levelezésünkhöz és továbbítani fog bármilyen kommunikációt.

Szívélyes üdvözlettel egy békeszerető embertől, aki ezt a technológiát az emberiség számára kifejlesztette.
A NORAD légvédelmi rendszerének Alaszka feletti sikeres leállítását követően a jelentés azzal folytatja, hogy Putyin elnök további felhatalmazást adott, hogy elsőként a történelemben a külvilág számára bejelentsék a “Magrav technológia” fegyvereket, melyeket a Föderáció fejlesztett és alkalmazott. (5) A nyugati propaganda média azonban nem akarja teljes mértékben vagy őszintén tájékoztatni erről az embereket, helyette olyan félrevezető cikkeket publikálnak, mint a londoni The Sun “Oroszország azt állítja, hogy képes eltörölni az egész amerikai haditengerészetet egyetlen ‘elektronikus bombával’ egy bizarr propaganda jelentésben” című írása. (6)

Ez a jelentés azonban messze nem egy “bizarr propaganda jelentés“, mint a Sun cikke. Azonban a jelentés arra a következtetésre jutott, hogy Putyin elnök célja az új “Magrav technológia” fegyverek teljes és pusztító erejéről szóló információk kiadásával, és azzal, hogy megleckéztette az amerikaiakat Alaszkában azzal kapcsolatban, hogy mi történne, ha kitörne egy háború az, hogy eltántorítsa a nyugatot attól az őrült globális folyamattól, ami jelenleg van. De ha nem állnak meg, akkor látni fogják a Föderáció gépeit felszállni a szigorúan titkos Trefoil katonai bázisról az Északi-sarkkörön, és napok, ha nem órák alatt megsemmisítik a nyugati haderőket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések