A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Német EP képviselő: Tartsanak ki Orbán úr, önök állnak a jó oldalon!

Beatrix von Storch az AFD Európa Parlaminti képviselője támogatásról biztosította Orbán Viktort a tegnapi brüsszeli vita után.
Beatrix von Storch beszéde:

“A bizottság rekord idő alatt indított jogsétési eljárást Magyarország ellen, ez is azt bizonyítja, hogy nem ezzel van baja a bizotságnak, hanem a bizotság baja a makacsság.

A bizotság problémája az, hogy Magyarország ellenzi a brüsszeli centralizmus, és az, hogy meg akarja őrizni a nemzeti identitását. Magyarország ellenzi a tömeges muzulmán migrációt, és meg akarja őrizni a keresztény és a nyugati kultúrát.

A magyarok nem akarják, hogy hazájukban is az történjen, ami Franciaországban vagy Svédországban történik.

Magyarország nem akar szükségállapotot, ahogy az Franciaországban van 2015 novermbere óta és nem akar a szexuális bűncselekmények fellegvára lenni, ahogy az Svédország lett.

Ha választani lehet a francia-svéd vagy a magyar út között én egyértelműen a magyart választom. Tartsanak ki, Orbán úr, önök állnak a jó oldalon, köszönöm önöknek”

Forrás: freiewelt.net

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések