A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem tágít a tél! Néhány nap és ismét durva időjárás csap le ránk

Hétfőn kezdetben több, délután kevesebb napsütésre van kilátás, jelentéktelen eső északkeleten alakulhat ki. A légmozgás többfelé élénk marad. Hajnalban helyenként kevéssel fagypont alá csökkenhet a hőmérséklet, délután 11-17 fok várható, délnyugaton lesz melegebb.
A felerősödő déli, délnyugati szél meleg levegőt szállít térségünkbe, kedden nagy területen mérhetünk 20 fok körüli maximumokat, és a hajnali fagyok is megszűnnek. Kisebb eső, zápor a Tiszától nyugatra alakulhat ki.

Szerdán továbbra is élénk, erős marad a délnyugati szél, csapadék csak elvétve alakul ki. Délután egyre többfelé mérhetünk 20 fok feletti maximumokat. Csütörtökön hidegfront érkezik esővel, záporokkal, amely jelentős hőmérsékleti kontrasztot eredményezhet északnyugat és délkelet között.

Pénteken ismét havazni fog a hegyekben, de nem várható olyan katasztrófahelyzet, mint a héten, 6-8 cm friss hó eshet majd.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések