A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Naná, hogy meg akarta zavarni a tüntetések elleni tüntetést “CEU-s Nikó”

A CEU-s vircsaft elleni demonstráció elnevezéssel tartottak tüntetést szombat este a budapesti Nyugati téren. A mintegy száz résztvevő egyebek mellett azt követelte, hogy "Soros György és egyeteme" hagyja el Magyarországot.
Vidékről is érkeztek tüntetők a Nyugati térre meghirdetett “CEU-s vircsaft elleni demonstráció!”-ra, amit a tüntetésekről már jól ismert “Nikó” és társai próbáltak megzavarni, ezt azonban a rendőrök nem engedték, így különösebb atrocitás nélkül ért véget a rendezvény. A tüntetésen feltűntek a Betyársereg, valamint a Magyar Nemzeti Gárda tagjai is.

A “tüntetések elleni tüntetést” Poszpischek Tamás szervezésében néhány nap alatt valósították meg, mint mondták: céljuk a békés figyelemfelhívás volt arra, hogy elegük van a tüntetésekből, zavargásokból. A Nyugati téren tartott rendezvényen beszédet mondott Bertha Szilvia, A Munka Becsületéért Alapítvány Elnöke, Sztrebka Erika, a Szkítia zenekar énekesnője, Kassai-Kaszás Imre színművész, Kertész Bakos Ferenc Főiskola alapító és az Amerikai Tudományos Akadémia tagja és Szabó Bence, az Identitás Generáció társelnöke. Elhangzott Budaházy György “A Hídember”, valamint Varga-Bíró Tamás Dalnok hangüzenete is.  
A Nyugati téren többször elhangzott a “Ria, ria, Hungária” – rigmus, amit persze a megjelent “magyar Jeanne D’Arc” néven elhíresült Nikó és csapata sem hagyott szó nélkül és még jobban kezdték provokálni -a tüntetők helyett – az előttük álló rendőröket, akik ismét nem engedték a hölgyet áttörni a sorfalon. Ezt persze élő adásban sérelmezte az utóbbi hetek zavargásainak állandó női főszereplője, aki ismét Orbán Viktort szidalmazó táblácskával és egy indiai férfival a jobbján EU-s zászlót lengetezt a rendőrök arcába.

A tüntetést szervező Poszpischek Tamás a PestiSrácok.hu-nak azt mondta, hogy megengedhetetlennek tartja és felháborítja az, hogy külföldi szervezetek képviselői Magyarországon békétlenséget, zavargást keltenek, véleménye szerint az általa életre hívott demonstráción megjelenő résztvevők létszáma is azt jelzi, hogy civilként lehetetlen több tízezer embert az utcára vinni, háttértámogatás nélkül.

Forrás: pestisracok.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések