A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lejárt a 72 óra: Itt van Gyurcsány reakciója

Csütörtök délben lejárt a Gyurcsány Ferenc DK elnök által Orbán Viktor miniszterelnöknek adott 72 órás ultimátum.
A volt miniszterelnök az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt arról, hogy „azért lett a mostani miniszterelnök egykori oroszellenesből Putyin elnök legfőbb pártfogója, mert az orosz elnöknek olyan bizonyítékai vannak Orbán Viktor ellen, amivel a kormányfő zsarolhatóvá vált”.

Hozzátette: Orbán Viktor „nem Magyarország miniszterelnökeként, hanem Oroszország zsarolható ügynökeként tevékenykedik.” Hangsúlyozta továbbá, hogy „minden törvényes eszközzel” azon lesz, hogy állításait a dokumentumok „megszerzésével és nyilvánosságra hozatalával” bizonyítsa.

A DK elnöke biztosította a kormányfőt és a választókat arról, hogy mindeközben semmilyen olyan lépést nem tesz, amely sértené hazáját, a hatályos törvényeket, vagy amivel megszegné esküjét, miszerint „Magyarországot és csak Magyarországot” képviseli.

Gyurcsány Ferenc végül azzal zárta reakcióját, hogy „a miniszterelnöknek egyetlen lehetősége maradt, imádkozhat, hogy a dokumentumok ne kerüljenek nyilvánosságra, mert ez nem egyszerűen politikai bukásához, hanem évtizedes börtönbüntetéshez, emberi, morális, politikai megsemmisüléséhez vezet.”

Forrás: atv.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések