A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így hazudik Brüsszel a szemünkbe! Egy lengyel újságíró kimondta az igazságot, hamarosan elhallgattatják!

Pawel Lisicki lengyel újságíró a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon beszélt magyarul megjelent könyvéről, melynek címe a következő: A Dzsihád, avagy a Nyugat öngyilkossága.
“A jelenlegi európai retorika a legkevésbé sem illik a mai európai tapasztalatokhoz”– értékelte a helyzetet a szerző, aki szerint a politikai és vallási vezetők közül sokan szinte idillikus képet festenek a két vallás kapcsolatáról, arra utalva, hogy a keresztények és a muzulmánok nagyjából ugyanabban hisznek.

Csakhogy az iszlám nem “a béke és a barátság vallása”, hanem egy olyan hit, amelyben mély hagyományai van a más vallásúak feletti uralkodásnak, és csekély valószínűséggel ítélik el a nem muzulmánok ellen elkövetett bűntetteket.

Pawel Lisicki szerint léteznek olyan muzulmán csoportok (a nyugati sajtó kedvencei), amelyek az egymás mellett élést és az erőszakmentességet hirdetik, de ezeknek semmilyen befolyásuk nincs a muzulmán tömegekre.”

A szerző hangsúlyozta: A Dzsihád, avagy a Nyugat öngyilkossága című kötettel az volt a célja, hogy bemutassa, mennyire különböző a kereszténység és az iszlám etikai tartalma és istenképe.

Vajon meddig lesz forgalomban a könyve? Ha túl őszintén beszél Brüsszelről, kimondva az igazságot, hamarosan elhallgattatják!

Forrás: 888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések