A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

“Hogy nem sül le a pofájukról a bőr!” Brüsszel hazugságai sorra lelepleződnek!

Brüsszel mindig szereti szépíteni a dolgokat, féligazságokat, vagy éppen teljes hazugságokat közölni. De Az Eurostat adatai feketén-fehéren bemutatják, mi is történt valójában…
Az Európai Unió tagállamai kétszer annyi embernek adtak menedéket 2016-ban, mint 2015-ben.

Tavaly valamivel több mint 700 ezer menedékkérő kapott menekültstátust, tavalyelőtt még csak 330 ezer – derül ki az Eurostat szerdán közölt statisztikáiból. Magyarországon az Eurostat adatai szerint tavaly 440 ember kapott menedéket, köztük 100 afgán, 95 szíriai és 70 iraki.

A menekültek java Szíriából, Irakból és Afganisztánból érkezett. A szíriaiak menedékkérelmét az esetek 98 százalékában pozitívan bírálták el. A jóváhagyott kérelmek arányát tekintve őket az eritreaiak és a hontalanok követték. A Balkánról és a Dél-Ázsiából érkező migránsok ütköztek a leggyakrabban a hatóságok elutasításába.

Csak Németország 445 ezer menekültet fogadott be 2016-ban, háromszor többet, mint egy évvel előtte. A németeket Svédország, Olaszország és Franciaország követte.

Forrás: hunhir.info

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések