A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsánynak egy szavát se higgye el senki!

Az az ember riogat Putyinnal, aki hivatali ideje alatt a rendszerváltozás utáni összes miniszterelnök közül a legszorosabb személyes kapcsolatba került Vlagyimirral.
„Eddig voltam annyira szerencsés, hogy ignorálhattam ezt az embert, ami tényleg nagy szerencse.

Ennek vége, mivel a szokásos ócska blöffjeivel most elkezdte összenyálazni és hitelteleníteni azoknak a munkáját is, akik a magyarországi orosz befolyásszerzés feltárásán dolgoznak. Hasonló érzés lehetett az előző ciklusban a magukat a parlament elé láncoló LMP-seknek, amikor az akció médiavisszhangját látva Gyurcsány is hirtelen megjelent, hátha őt is elviszik a rendőrök és bekerül a hírekbe.

A médiaérzékenysége azóta kissé megkopott és az orosz befolyás témájában eléggé későn kapcsolt – hogy rá tudjon mégis csatlakozni a témára, valami brutálisan nagyot kellett mondania.

Azért különösen visszataszító ez, mert az az ember riogat Putyinnal, aki hivatali ideje alatt a rendszerváltozás utáni összes miniszterelnök közül a legszorosabb személyes kapcsolatba került Vlagyimirral (lásd: Totó kutya), aki szabad utat adott a Gazprom hazai nyomulásának, és akinek a titokminiszterét és két NBH-főigazgatóját egyenesen az oroszoknak való kémkedéssel vádolták meg – az az ügy pedig a mai napig nincs megnyugtatóan tisztázva.

Egy szavát ne higgye el senki.”

Forrás: mandiner.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések