A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ferenc pápa bebizonyította, hogy mennyire nem érdekli őt a keresztények sorsa! Tudatlansága mindenkit megdöbbentett!

Matteo Salvini szerint a pápának nem erőssége a matematika, 2 x 8 ezer az 16 ezer, és nem 180 ezer migráns…
Matteo Salvini az Északi Liga vezetője az olasz Radio24 egyik műsorában reagált Ferenc pápa migrációval kapcsolatos legújabb szavaira, amelyeket múlt szombaton este mondott a nyugati katolikusok feje a római Tiberis-szigetén a Szent Bertalan-bazilikában tartott “új vértanúk” imaliturgia alkalmából.

A jobboldali politikus szerint a fiatal Mario Bergoglionak nem igen lehetett a matematika a kedvenc tárgya. Ez utóbbi Ferenc pápa polgári neve. Ez állhat talán a pápa különleges számtani kalkulációja mögött a migránsok olaszországi befogadása tekintetében.

Ferenc pápa a fenti ima utáni záró köszöntésében ugyanis azzal az útmutatással “oldotta meg” az olaszországi migránsválságot, hogy elegendő lenne csak minden olasz településnek befogadni 2 migránst, és máris lenne mindegyikőjüknek hely.

Matteo Salvini azonban rávilágított a rádiós interjúban arra, hogy Olaszországban 8000 település van, és ha mindegyik településnek csak 2 migránst kellene befogadnia az 16 ezer migráns lenne. Ezzel szemben jelenleg Olaszországban már most 180 ezer menedékkérő tartózkodik hotelekben és magán házaknál.

Az Északi Liga vezetője ezenkívül még ajánlotta az interjúban azt is, hogy a migrációs válság megoldására a Vatikán nagyon szigorú szabályait kellene alkalmazni.

Ez utóbbi a gyakorlatban valójában a zéró migráns megoldás…

A Ferenc pápa a Tiberis-szigetén mondott szavaiban kifogásolta ugyanis még azt is, hogy a migránsok habár megérkeznek Görögországba és Olaszországba, de nem tudnak tovább menni a nemzetközi szerződések miatt, mivel a többi államnak fontosabb ezek betartása, minta az emberi jogok.

Ez a pápai különleges számtani bravúr tulajdonképpen hihetetlen módon jelzi azt, hogy valójában mennyire is tájékozott és érdeklődik a migráció iránt igazából Ferenc pápa a Vatikán több méter vastagságú kőfalai között elzártan élve a világtól…

Forrás: liberoquotidiano.it 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések