A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az androidosok már netkapcsolat nélkül is használhatják az Instagramot

Az Instagram androidos alkalmazásának fontosabb funkciói már akkor is használhatók, ha épp nincs internetkapcsolat - írja a HVG.
A Facebook fejlesztői konferenciáján, az F8-on jelentették be, hogy az Instagram androidos alkalmazása már netkapcsolat nélkül is használható.

Ez azt jelenti, hogy amíg van netkapcsolatunk, a háttérben futó alkalmazás betölti az új posztokat és értesítéseket, ezek pedig később akkor is átnézhetők, amikor épp nincs mobilnetes vagy wifis netkapcsolatunk. Sőt: lájkolni, kommentelni, új bejegyzést szerkeszteni is tudunk, illetve mások felvételeit menteni. Amint újra van netkapcsolatunk, ezek a módosítások automatikusan élesednek.

Az elmúlt hetekben sok új funkció érkezett az Instagramra: kollekciókba rendezhetők a mentett felvételek, az önmegsemmisítő üzenetek átláthatóbbak lettek, az élő videók letölthetőkké váltak, és már egyszerre 10 fotó is megosztható az alkalmazásban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések