A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Álmában erőszakolta meg a nőt, aki arra kérte, aludjanak együtt

Börtönbe kerül az a férfi, aki álmában erőszakolt meg egy nőt, miután az asszony arra kérte, hogy bújjon hozzá, hogy könnyebben elaludjon.
A 49 éves Stewart Ellison éppen szakítása miatt vigasztalta a nőt, és ivott vele, amikor áldozata megkérte, hogy aludjanak együtt. Azt viszont jó előre közölte Ellisonnal, hogy nem akar szexelni vele.

A nő mégis arra ébredt nuneatoni házában, hogy a férfi erőszakot hajt végre rajta, majd otthagyja. Az asszony egy barátjától kért segítséget, akivel elmentek a rendőrségre. A Warwick Crown Court nemi erőszak és támadás miatt találta bűnösnek a férfit.

A férfi szerint még előjáték is volt, a nő pedig kéjesen nyögdécselt. Az áldozat viszont azt állítja, hogy csak azután ébredt fel, hogy a férfi belé hatolt – ekkor pedig annyira sokkot kapott, hogy szólni sem bírt. Ítéletet a napokban hirdetnek, a férfi addig előzetesben marad – írja a faktor.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések