A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

5 millió gyerekre szerelt nukleáris bombával rendezne apokalipszist Észak-Korea! Majd így ünnepelne!

Az Észak-Koreai Ifjúsági Liga megfogadta, 5 millió gyermeket fog felszerelni nukleáris bombákkal, hogy azokkal pusztítsa el kegyetlenül az Egyesült Államokat.
„Ez inkább az üzengetésről szólt, mint a hatékonyság bizonyításáról” – fogalmazott Michael Pregent, az Egyesült Államok korábbi titkosszolgálati tisztje a Fox News egyik műsorában.

Pregent azt állítja, az észak-korai katonai parádén látott fegyverek egy jelentős része csak kamu, hatástalan eszköz. A szakértő szerint sem az ujjatlan kesztyű, sem a napszemüveg. amiket a katonákon látni, nem felel meg az alapvető katonai kívánalmaknak.

Az Ifjúsági Liga az április katonai parádét követően hitet tett amellett, hogy „elsöpri a földről az ellenségeit” egy „legyőzhetetlen nukleáris erővel”. A szervezet megfogadta „tűzijátékkal ünnepli majd a végső győzelmet”.

A Ligát még 1946-ban alapított Kim Il-Sung, a jelenlegi vezér nagyapja. A szervezet célkitűzése, hogy a 15 év felett fiatalokat felkészítse a termelési, építési és katonai feladatokra.

Forrás: atv.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések