Hirdessen itt

Ezért nem éli a sztárok életét Borbás Marcsi

Megtehetné, de…
22 éve van képernyőn Borbás Marcsi. Hazánk egyik legsikeresebb, legközkedveltebb műsorvezetője, ám mégsem a sztárok életét éli. A Gasztroangyal háziasszonya megmaradt olyan szerény, dolgos lánynak, amilyennek szülei nevelték. Nemrég Madarason járt, ahol nevelkedett. A helyiek imádják őt, és jólesik mindenkinek, hogy nem felejtette el honnan jött.

Az évtizedek alatt még sosoha egyetlen média partin sem látták, nem jár a pesti éjszakába szórakozni és bár anyagilag megengedhetné magának, hogy luxus életmódot folytasson, ezt sem teszi. Mi ennek az oka, arról még korábban őszintén mesélt a Gyöngy magazinnak és azóta mit sem változott az életvitele.

– Nem élek nagy társadalmi életet, nem szeretek puccoskodni. Ha az ember elér egy bizonyos életkort vagy kapott elég csapást az élettől, akkor úgy érzi, hogy onnantól kezdve csak arra akar időt szánni, amire szeretne, vagy aminek van értelme. Hogy én elmenjek pózolni egy estére, csak azért, hogy készüljön rólam pár fotó egy bulvárlapba, nem látom értelmét. Inkább a párommal vagy a kutyámmal vagyok, vagy élek a hobbijaimnak. Imádnak otthon lenni álmaik házában, Solymáron. Persze amikor csak tudnak Madarasra is ellátogatnak Marcsi szüleihez.

A négyezer fős kis településen nőtt fel, ahol a helyiek nagyon büszkék rá és az pedig mindenkinek nagyon jólesik, hogy nem felejtette el honnan jött. Mindenkit szívélyesen üdvözöl, ha hazamegy. Sokat köszönhet ennek a vidéknek és szüleinek, akik óriási szeretetben nevelték, de szigorúan. Hamar be kellett állnia a sorba, sokat dolgozott a ház körül és a konyhában is már 6 éves korától tevékenykedett. Úgy érzi ennek a nevelésnek köszönhető, hogy bármi nehézség is adódott az életében, azon úrrá tudott lenni. - írja a Blikk.

Ha érdekesnek találtad a bejegyzés, kérjük oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések