Hirdessen itt

Migránshorror Velencében! Az eddigi legsúlyosabb támadás!

Migránshorror Velencében, észak-afrikai migránsok amerikai turistákat vertek meg és raboltak ki.
Ma éjjel 2 óra után négy észak-afrikai migráns megvert és kirabolt két amerikai turistát Velencében, a Rialto híd közelében. Az amerikai pár a karneválra érkezett Velencébe, és éppen a Szent Márk tér mögött található szállodájukba tértek vissza, amikor a migránsok rájuk támadtak.

Az észak-afrikaiak törött üvegekkel estek neki az amerikai fiataloknak, a férfi a fején sérült meg, a nőt pedig a karján érte vágás. A migránsok először a férfit vették célba, körbevették őt, majd miközben a szemből jövő támadástól védte magát, egy másik migráns hátulról fejbe verte őt.

Az ütéstől az amerikai turista elterült a földön, ekkor két másik migráns rávetette magát, és átkutatták a zsebeit, 50 eurót vettek el tőle. Az amerikai turistákat éjszakára bent tartották a kórházban megfigyelés céljából, délelőtt távozhattak.

Az utóbbi héten újabb 7.000 illegális migráns érkezett Olaszországba a Földközi-tengeren át. A migránsok menedékkérelmének elbírálása kb. 2 évig tart Olaszországban, addig jórészt 2-3, de akár 5 csillagos szállodákban helyezi el őket az olasz állam, teljes ellátást, olasz tanulást és zsebpénzt biztosítva nekik.

Kb. 30 százalékuk kap valamilyen védelmet, de a többi migráns is illegálisan ott marad továbbra is, hiába kapják meg a kiutasító határozatot. Olaszországban nagy a munkanélküliség, még az olaszok is nehezen jutnak munkához, ezért is sok migráns bűnözésből tartja fenn magát. Az olaszországi börtönlakók 1/3-a bevándorló.

Forrás: ilgazzettino.it

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések